четвер, 15 грудня 2016 р.

Ярмарка смаколиків

15.12.2016 р.у нашій проводилася благодійна акція "Продай смаколики задля  благородної справи". 
Не зважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки разом з дітьми залюбки долучились до проведення доброчинного заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів.
На один день фойє школи перетворилося на маленький ринок. На ярмарок були виставлені пиріжки, тістечка, печиво, торти, рулети, - все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами.
Покупців-патріотів виявилось ще більше, ніж продавців-благодійників. Атмосфера на солодкому ярмарку була невимушеною і жвавою. Купці та продавці створили справжню атмосферу ярмаркового дійства. Скрізь лунав гамір, жарти, школярі у різний спосіб запрошували до свого столу, рекламували товар, у який було вкладено часточку душі. Домашню випічку з особливим азартом розкуповували маленькі школярики. Тож доброчинна акція припала до вподоби кожному: батьки залучили дітей до благородної справи, діти посмакували випічкою, а вчителі втішились гарним настроєм своїх учнів.
Учні 8-А  класу  приймали активну участь у акції. Виручені гроші на передали на лікування учениці нашої школи.


1 коментар:

  1. позикова компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичальники знехтували моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони беруть участь безпосередньо у фінансуванні позики та в плані інвестицій. вони надають фінансові рішення компаніям та особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Написати на номер WhatsApp на 1- (989 -394-3740)

    ВідповістиВидалити